Netherfield Park: Anual 2015 de La Escocesa

December 3rd, 2015

David Franklin Netherfield

NETHERFIELD PARK: Anual 2015 de La Escocesa

ARTISTES PARTICIPANTS: Alberto Peral · David Franklin · Diego Mallo · Guillermo Carrión · Hugo Orlandini · Idoia Montón · Juan Francisco Segura · Labuenaylamala · Llapispanc · Luís Guerra · Marco Noris· Michael Holland · Michael Swaney · Mina Hamada · Montse Valls · Quique Ortiz · Ricard Casabayó · Rina Ota · Stefanie Herr · Tamara Zaitseva · Tu Pei-Shih · Xavier Vilagut

Opening: Dijous 17 de Desembre de 2015. De 19:00 a 22:30h
Amb les actuacions/accions musicals de Inditexts (Eulàlia Rovira, Adrian Schindler i Maria Barros) + Do Not Duet (Llapispanc i David Franklin)
Obertura Divendres 18 de Desembre de 2015. De 17:00 a 20:00h.

“Passeja plàcidament entre les seves escultures, pintures, artefactes, plantes i mobles. Recorda les converses que ha tingut amb convidats en el seu jardí, casa i galeria. Gràcies a la seguretat promoguda pel seu imperi no pateix que algú entri a robar a casa seva ni que l’agredeixin en el seu jardí. Tampoc no hi ha llops ni ossos que poden atacar-lo gràcies als seus avantpassats que els van matar tots. L’estat del benestar i el capital econòmic heretat dels seus pares li permet gaudir del seu temps lliure per contemplar la seva col·lecció. Observa la seva pintura preferida en el confort d’un sistema d’acondiciament climàtic interior i de la llum elèctrica. En aquest escenari recorda converses i pensaments sobre pedres, la revolució industrial, la bellesa d’un formatge, els llimacs, el color del ciment, els ous, els conflictes policials, la textura d’un teixit, els pessebres, el xamanisme, els escorpins, el turisme massiu, una bossa de plàstic, un moble prefabricat, la cultura de la performance situacionista dels anys 20, un palmito, la pintura barroca, les tortugues russes, el color rosa fluor, l’estètica kitsch Canadenc dels anys 90 i la pel·lícula “Orgullo y Prejuicio”.”
Quim Packard, coordinador.

Exposició coordinada per Quim Packard. Imatge original Labuenaylamala (obra Escif). Disseny Estel Boada.

Amb cervesa cortesia de Moritz

La Escocesa, Centre de Creació
C/ Pere IV 345, Barcelona
Metro L4 Selva de Mar / L2 Bac de Roda

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de Melon District.